Nagyon durván száraz a szám, miért?
Figyelt kérdés
Az utóbbi napokban figyeltem direkt, megittam a napi 3 liter vizet minimum, tehát nem a folyadék bevitel a ludas. 1 óránként kenegetnem kell a számat, ha nem akkor bekeményedik és hámlik, meg ég is igazából.
Ez valami vitaminhiánytól lehet? Melyiktől?
Ez kb két hete tart. Volt olyan hogy felkelltem, ásítottam egy jó nagyot és konkrétan elszakadt a szám.... lett rajta egy kis seb
2021. jan. 27. 22:24
1/2 anonim válasza:
Nagyon sokminden állhat a szájszárazság hátterében, akár egyszerre több minden is.
Sjögren-szindróma, cukorbetegség, depresszió, stressz, különböző gyógyszerek, menopausa. Ezek mellett az ajkak kiszáradását okozhatja: erős szél, erős napsütés, ajakharapdálás, ajkak folyamatos nyalogatása...
2/2 anonim válasza:
Nekem B-vitamin komplexer ajánlottak rá, segített. Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!