Nem lesz ebből baj?
Figyelt kérdés
Tegnap este húzták ki a fogam, az orvos a fájdalomcsillapító mellé antibiotikumot is felírt, amiből napi 3x1-et kell szednem. A gondom az, hogy csak holnap fogom tudni kiváltani a receptet, nem lesz ebből probléma a későbbiekben? Sajnos előbb biztos, hogy nem jutok gyógyszertár közelébe.
Köszönöm!
2021. jan. 27. 13:37
1/2 anonim válasza:
Azért kell hogy ne gyulladjon be. Megelőzés. Lehet hogy amúgy se gyulladna be a gyógyszer nèlkül.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy miért kell, csak nem tudom, lesz-e bajom abból, ha nem szedem be "időben".
Fájni nem fáj, tegnap este a lidocain kiment a szervezetből, megszűnt a zsibbadás, vettem be fájdalomcsillapítót, azóta semmi gyógyszert nem vettem be.
2021. jan. 27. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!