Mennyi az esély rá, hogy fogszabályzó miatt fogat kell húzni? Tényleg gyakori a bölcsesség fog műtéte is előtte? Hallottam, hogy valakinek hét!!! fogát húzták...gyakori tehát maga a foghúzás?
(Nekem a jobb lapátfogam van jobbra dőlve, a bal szemfogam pedig kifele áll...a bölcsesség fogaim nincsenek kinőve)
Olyat lehet, hogy azt mondom a fogorvosnak, hogy csak akkor szeretnék szabályozót ha nem kell fogat húzni?
18/l
Gyakori, hogy emiatt kell húzni, hiszen ha a szabályzás oka, hogy pl. össze vannak torlódva, akkor ez evidens. Ha csak annyi, hogy kiállnak a fogaid, de nincs torlódás, akkor nem hinném, hogy húznak.
Nekem gyerekkoromban négyet húztak ki a fogszabályzás miatt, és akkor még kanyarban sem volt a bölcsességfogam.
Miután azok kijöttek, megint elcsúszott a két első fogam. Három bölcsességfogtól már megszabadultam azóta.
Ha elfér, akkor nem kell kihúzni.
Honnan hallottad hogy 7 fog? Ott biztos más baja is volt, pl kirohadtak a fogai, tejfog, stb.
Ne izgulj, menj el megbeszélésre, és majd elmondja kezelési tervet.
Gyerekkent nekem 8 fogamat akartak kihuzni.
Vegul felnottkent csinaltattam fogszabiz, es ogy csak a 3 bolcsessegfogat kell eltavolitani.
Eleg ranezni a fogaidra, ha azt latod keves a hely, akkor muszaj huzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!