Érdemes ragaszkodni a gyökérkezeléshez?
Van egy tömött fogam, ami eléggé elkezdett fájni. Látatlanban azt mondta a doki telefonon, hogy valószínű gyökérkezelni kell. Én inkább kihúzatnám (hátsó nagyőrlő). Azt mondta, hogy csak akkor húznak ha nem sikerül megmenteni.
Muszáj nekem belemenni a gyökérkezelésbe? Nem lenne jobb egyből húzni majd implantátummal pótolni? Egyáltalán van gyökérkezelés ami sikerült?
Már vesztettem el így fogat és csomó pénzt kiszórtam mire kihúzták. Nem beszélve a fájdalomról.
Így is érdemes ragaszkodnom a fogam megmentéséhez?
Van sikeres, igen.
Implant se biztos, hogy sikerül.
A sajat fog meg addig is jobb. Koronaval is.
Már van egy implantátumom, teljesen probléma mentes, igaz, még elég friss. Így nem tudom hosszú távon is beválik-e.
Az orvos is azt mondta hogy jobb a saját fog. De eléggé megijedtem a gyökérkezeléstől a rossz tapasztalataim miatt.
Szia. Én rettegtem a gyokerkezelestol. Mikor elmentem nem mondom hogy kellemes volt de nem fájt csak olyan fura kellemetlen érzés volt. Ha fáj annak más oka van nem pedig maga a művelet. Esetleg gyulladt volt a fogad, arra szoktak adni gyógyszert. Mentsd meg a fogad szerintem.
Kitartás, jobb reméljük jobb lesz és nem lesz szükség implantatumra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!