SZTK-s fogorvos ingyen "kijavítaná"?
Figyelt kérdés
Tavaly januárban voltam a körzeti fogorvosomnál fogtömésen, viszont pár hónapja kezdett el a szemfogamnál lévő tömés egyre inkább elszíneződni. Nem fáj a tömésnél a fogam illetve nem is érzékeny, de eléggé idegesítő.
Szerintetek ingyen "kicseréli" a fogorvosom? Természetesen van TB-m.
2021. jan. 21. 13:21
11/16 anonim válasza:
Amit a kérdező tervez a kamu "létezni se bírok a fájdalomtól, most azonnal de rögtön foglalkozzon velem egy fogorvos", abban nincs semmi újdonság és nem is ritkaság! Nagyon sok "magyaros mentalitású" ember ember van, aki magát agyafúrt zseninek hiszi, aztán kisül, hogy az égvilágon semmi akut problémája nincsen.
12/16 A kérdező kommentje:
Vicces, hogy egy anonim oldalon olyan dolgokat beadnak az ember szájába, amit el sem mondtam. :D Kedves utolsó, hol írtam én KONKRÉTAN ezt? Tipikus magyar mentalitás.. ;)
2021. jan. 21. 16:11
13/16 anonim válasza:
Te meg ha sárgul a fogad, fizesd ki a fehérítést, ennyi.
14/16 A kérdező kommentje:
Nem a fogam sárgul, hanem a tömés széle. :D
2021. jan. 21. 16:22
15/16 anonim válasza:
Az a baj, hogy olyanért nem vállal garanciát egy fogorvos, ami nem az ő hibájából történt. Értem ezalatt hogy valószínűleg életmódból adódik a tömés 'meghibásodása' (kávé, dohányzás, stb).
De ilyenkor, amikor egyértelműen látszik, hogy csak a tömés széle van elszíneződve, akkor első körben (legalábbis mi) csak megpolírozzuk, és felhívjuk a páciens figyelmét arra, hogy tartózkodjon az elszínező ágensektől :D
Tehát nem rögtön nekiesünk egy töméscserének.
16/16 A kérdező kommentje:
#15 Igen, az életmóddal kapcsolatban igazad van, bár nem dohányzom, viszont tényleg normálisan mostam a fogaimat, és rendszeresen.
2021. jan. 21. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!