Az esztétikai fog tömés ingyenes?
Szia! A körzeti fogorvosodról beszélsz gondolom, és igen, ingyen kéne hogy legyen de sajnos sok fogorvos hazudik, lehúz stb. Nagyon szomorú.
Azt szokták hazudni hogy csak elöl lévő fogba jár ingyen, hátul lévő fogba csak 18 év alatt ingyenes.
Fogászatban dolgozom, szóval tudom miről beszélek.
Nem hiszem hogy ezzel a dologgal akarsz foglalkozni szabadidődben de valamelyik felügyelő szervnél (NEAK, betegjogi képviselő) akár fel is jelenthetnéd az ilyen “becsületes” fogorvost..
Körzetes fogorvos vagyok és igen, az esztétikus tömés ugyanúgy tb finanszírozott kortól függetlenül, két kritérium van, hogy a saját körzetes orvosodnál vedd igénybe és persze legyen tb-d. Én is tudok ilyen rendelőkről, ahol pénzt kérnek érte jogtalanul, nekem ég a pofám miattuk...
Hűha köszönöm szépen a válaszokat!
Igazából most már azt nem tudom, hogyan szembesítsem vele az orvosomat, hogy átvert.... Mi van ha szét fúrja a fogamat és ki kell húzni meg ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!