Fájdalmas az, ahogy leszedik a fogszabályzót?
Figyelt kérdés
Nemsokára leveszik a fogszabim közl 5 év után, ami számomra igen izgalmas esemény.
Azonban amennyire várom is, kicsit parázok, hogy fájdalmas lesz. Olvastam már ilyen rémhíreket, hogy olyan érzés, mintha egyenként tépkednék ki a fogaim, meg iszonyatos érzés, és hogy így ráncigálják egy fogóval a fogaimat mire lejön a fogszabi...huh, kicsit ijesztő.
Ez valóban ilyen borzalmas lesz? Vagy csak egy kis túlzás volt ha ezt írta valaki? És mennyi ideig tart kb az egész procedúra?
2021. jan. 18. 08:23
1/3 anonim válasza:
Szia.Nekem most lesz egy éve, hogy leszedték. Különösebben fájdalmat nem éreztem, csak nagyon hangosan ropogott amikor tordelte le a fogorvos.az utánavaló csiszolás már kellemetenebb volt. Meg azóta is kellemetlen ha túl cukrosat vagy hideget eszek. De összegezve egyáltalán nem volt olyan szörnyű, amit nem lehetett volna elviselni.
2/3 anonim válasza:
Nekem 2 és fél év után szedték le, és ugyanazt éreztem, mint az első válaszoló. Nem olyan borzalmas, ki lehet bírni. Meg utána gyönyörködhetsz a fogsorodban :)))
3/3 anonim válasza:
Nekem már vagy 5 éve szedték le. Nem fájt, csak egy kicsit kellemetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!