Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fájdalmas az, ahogy leszedik...

Fájdalmas az, ahogy leszedik a fogszabályzót?

Figyelt kérdés

Nemsokára leveszik a fogszabim közl 5 év után, ami számomra igen izgalmas esemény.

Azonban amennyire várom is, kicsit parázok, hogy fájdalmas lesz. Olvastam már ilyen rémhíreket, hogy olyan érzés, mintha egyenként tépkednék ki a fogaim, meg iszonyatos érzés, és hogy így ráncigálják egy fogóval a fogaimat mire lejön a fogszabi...huh, kicsit ijesztő.

Ez valóban ilyen borzalmas lesz? Vagy csak egy kis túlzás volt ha ezt írta valaki? És mennyi ideig tart kb az egész procedúra?

2021. jan. 18. 08:23
 1/3 anonim válasza:
87%
Szia.Nekem most lesz egy éve, hogy leszedték. Különösebben fájdalmat nem éreztem, csak nagyon hangosan ropogott amikor tordelte le a fogorvos.az utánavaló csiszolás már kellemetenebb volt. Meg azóta is kellemetlen ha túl cukrosat vagy hideget eszek. De összegezve egyáltalán nem volt olyan szörnyű, amit nem lehetett volna elviselni.
2021. jan. 18. 09:00
 2/3 anonim ***** válasza:
87%
Nekem 2 és fél év után szedték le, és ugyanazt éreztem, mint az első válaszoló. Nem olyan borzalmas, ki lehet bírni. Meg utána gyönyörködhetsz a fogsorodban :)))
2021. jan. 18. 14:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már vagy 5 éve szedték le. Nem fájt, csak egy kicsit kellemetlen volt.
2021. jan. 18. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!