Philips sonicare vagy oral-b elektromos fogkefére esküszöt?
6-os az ilyen 10 ezres szarokat felejtsd el, gyutsel meg egy kicsit és 20-25-30 ert nézegess el. Tudom, hogy ez drága, de itt kezdodik a minőség és ez fogkefe marad évekig. A 10 ezres szarok sajnos nagyon hamar elromlanak és dobhatod ki őket.
Egyet értek a többiekkel abban, hogy Philips-re drágább a potfej, viszont más technológia, ezért talán jobbsn is tisztít. Amigy nekem sonicare 9000-re annyiba kerül 2db potfej, mint a 6-os fogkeféje, pont 10.000ft na ezt én is lehúzásnak tartom :D
Amúgy az oral b vel is nagyon meg voltam elégedve, kis faluban az isten háta mögötti kis boltban ahol a madar se jár, ott is árultak oral b fejeket 😂😂😂
Szóval szerintem is olcsobb és konnyebb beszerezni az oral b fejeket.Ja meg a philips mindegyik fogkefejehez más fejet ajánl :D
Köszönöm!
És Oral-B-ből melyiket? Ott a fejek kompatibilisek az összes fogkefével?
13 azthiszem igen, én nekem is az volt amit a kérdező hasznal oral b pro 2 2500 20 ezer körül van emagon vannak akciók, 12 16 ezerert is meg lehet kapni én 40 körül vettem mert pár evvel ezelott ez volt a csucstermék :D
megdöbbent h le ment az ara :D Nekem átlátszó tokkal volt fekete feher szinu én nagyon szerettem. Cross Action fejet vettem rá mindig de ha fel mész a z ertekesito oldalra e mag media Markt akk meglatod h meg milyen fejek jók hozza sztem az összes oral b feje. Cross Action 100% h jó ;) 16 ezer most megneztem neked nekem már 5-6 éve mukodik most a szuleim hasznaljak :D
Media Markt honlapja v emag beirod oral b , nézegess el és kidob egy csomót ;) amelyik szted jó árba van, elérhető és tetszik azt vedd ;)
(Üdv 6 os)
Hopp, mit találtam!
"A Dontodent SONIC PRO CLEAN fogkefe több szintű sörtéi egyaránt kiválóan tisztítják meg a fogak felületét, valamint a fogközöket. Lekerekített puha sörtéi kíméletesek a fogínyhez. Az univerzális pótfej kompatibilis a Dontodent Sonic Power és más szónikus akkumulátoros fogkefékkel.
Kompatibilis a következő PHILIPS® Sonicare® akkumulátoros fogkefékkel: Diamond Clean®, FlexCare Series, HealthyWhite, EasyClean, 5 Series, 3 Series, 2 Series, CleanCare+."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!