Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Philips sonicare vagy oral-b...

Philips sonicare vagy oral-b elektromos fogkefére esküszöt?

Figyelt kérdés
Illetve megéri a csúcsmodellt venni, vagy elég a belépőszintű is?

2021. jan. 14. 17:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

6-os az ilyen 10 ezres szarokat felejtsd el, gyutsel meg egy kicsit és 20-25-30 ert nézegess el. Tudom, hogy ez drága, de itt kezdodik a minőség és ez fogkefe marad évekig. A 10 ezres szarok sajnos nagyon hamar elromlanak és dobhatod ki őket.

Egyet értek a többiekkel abban, hogy Philips-re drágább a potfej, viszont más technológia, ezért talán jobbsn is tisztít. Amigy nekem sonicare 9000-re annyiba kerül 2db potfej, mint a 6-os fogkeféje, pont 10.000ft na ezt én is lehúzásnak tartom :D

Amúgy az oral b vel is nagyon meg voltam elégedve, kis faluban az isten háta mögötti kis boltban ahol a madar se jár, ott is árultak oral b fejeket 😂😂😂

Szóval szerintem is olcsobb és konnyebb beszerezni az oral b fejeket.Ja meg a philips mindegyik fogkefejehez más fejet ajánl :D

2021. ápr. 29. 18:56
 12/17 anonim ***** válasza:
8-as a 6 és 11 vagyok dontadelnek neve sincs ezt semmikeppen ne vedd meg vagy philips ha nem gond a magasabb fej ár, vagy oral b ;)
2021. ápr. 29. 19:00
 13/17 anonim ***** válasza:

Köszönöm!

És Oral-B-ből melyiket? Ott a fejek kompatibilisek az összes fogkefével?

2021. ápr. 29. 19:05
 14/17 anonim ***** válasza:

13 azthiszem igen, én nekem is az volt amit a kérdező hasznal oral b pro 2 2500 20 ezer körül van emagon vannak akciók, 12 16 ezerert is meg lehet kapni én 40 körül vettem mert pár evvel ezelott ez volt a csucstermék :D

megdöbbent h le ment az ara :D Nekem átlátszó tokkal volt fekete feher szinu én nagyon szerettem. Cross Action fejet vettem rá mindig de ha fel mész a z ertekesito oldalra e mag media Markt akk meglatod h meg milyen fejek jók hozza sztem az összes oral b feje. Cross Action 100% h jó ;) 16 ezer most megneztem neked nekem már 5-6 éve mukodik most a szuleim hasznaljak :D

Media Markt honlapja v emag beirod oral b , nézegess el és kidob egy csomót ;) amelyik szted jó árba van, elérhető és tetszik azt vedd ;)

(Üdv 6 os)

2021. ápr. 29. 19:46
 15/17 A kérdező kommentje:
Ez elott pro 600am volt majdnem 4 evig, de mar nagyon gyenge lett. Minden fej kompatibilis az oral b-knel :) 18 penz volt az enyem az euronicsban
2021. ápr. 29. 20:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Hopp, mit találtam!

"A Dontodent SONIC PRO CLEAN fogkefe több szintű sörtéi egyaránt kiválóan tisztítják meg a fogak felületét, valamint a fogközöket. Lekerekített puha sörtéi kíméletesek a fogínyhez. Az univerzális pótfej kompatibilis a Dontodent Sonic Power és más szónikus akkumulátoros fogkefékkel.

Kompatibilis a következő PHILIPS® Sonicare® akkumulátoros fogkefékkel: Diamond Clean®, FlexCare Series, HealthyWhite, EasyClean, 5 Series, 3 Series, 2 Series, CleanCare+."

[link]

2021. ápr. 30. 07:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem Philips van. De néha megorul, ejszaka kozepen magatol beindult a multkor, úgy tudtam kikapcsolni h feltettem toltore. Ha egy 75 ezres fogkefe ezt tudja akkor ezek a kamu utanzatok? :D amúgy Philips fej kell erre is ami nem kevésbe faj. Persze a Philips sztem is jobban tisztit de kényes fogkefe, valamit valamiert. Én maradnék az oral b nel egyelore 16 aztán ha úgy gondolod , későbbiekben, anyagi hrkyzeted engedi, határ a csillagos eg ;) vagy órál b vagy Philips legyen ;)
2021. ápr. 30. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!