Szentkirályi utcai ügyeletről valakinek véleménye?
Köszi a válaszokat!
Azért megpróbálom hétfőih kibírni, de egyáltalán nem biztos, hogy sikerülni fog. Igaz, hallottam jókat is, de rosszabbat még többet, mondjuk az sem érdekel már ha ki kell húzni!
Az nem igaz, hogy még soha senki nem halt bele fogászati kezelésbe, sőt "egyszerű" foghúzásba:
Nézd!:
A szentkirályi utcai fogászatot senkinek NEM ajánlom. Azok sintérek, hóhérok. És nem csak a híre rossz.
Saját "élményt" írok le, röviden.
Nekem 1 órás kínszenvedés volt.
A bal alsó bölcsességfogamat kellett kihúzni, mert nagyon be volt gyulladva. A fogorvosom azt mondta menjek oda, az már nem olyan, mint régen. Hittem neki...
Már az érzéstelenítő is fájdalmas volt és alig hatott valamit, de ő megpróbálta úgy kihúzni. Ordítás lett a vége, volt, aki a váróból hazament.
A következő injekció már hatott.
Szépen kihúzta a fogam, a maradékot kivéste, de közben elvágta a nyelv-ideget, ezzel teljesen lebénítva a nyelvem bal felét. Mikor összevarrta az ínyemet, már nem hatott az érzéstelenítés, el lehet képzelni.
A nyelvem bal felével semmit nem éreztem,majd fél évig. Se hideget, se meleget, evés közben véresre rágtam, nem éreztem, hogy fáj. Ez volt kb 6 éve.
Most már érzem a hőmérsékletet, a fájdalmat vele, de még a mai napig zsibog.
Na, ennyit a Szentkirályiról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!