Fog húzás után hány óra után lehet rágyújtani amikor már semmi rizikója nincs?
Figyelt kérdés
Én 72 óráról tudok, de mondjuk 72óra után még elfertőződhet a seb?2021. jan. 3. 19:13
2/6 anonim válasza:
Most erre mit lehet írni? Aki 72 órát elvan cigaretta nélkül az már minek gyújt rá? Aki pedig nem bírja a 72 órát, annak teljesen mindegy a rizikó, mert így is, úgy is rá fog gyújtani. Biológiailag szerint addig míg az íny nem gyógyult be, az valamilyen szinten rizikó és az pedig nem 72 óra, hanem sokkal több.
3/6 anonim válasza:
Amikor még cigiztem és kivésték a fogam, aznap nem gyújtottam rá, nem is tudtam volna, olyan rossz volt. Ha jól emlékszem talán másnap, vagy másnap utáni nap reggel gyújtottam rá.
4/6 A kérdező kommentje:
És nem lett semmi gond utána?
2021. jan. 3. 20:57
5/6 anonim válasza:
3-4 napig nem kellene. De nincsenek illúzióim, aki nagy dohányos, nem fogja kibírni. De ha kibírod, akkor jobban jársz.
6/6 anonim válasza:
3as vagyok. Nálam nem lett gond, csak elég nehéz volt úgy szívni hogy egy bazi nagy luk tátongott az ínyemen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!