Szerintetek ráérek januárban időpontot kérni?
Még idén januárban voltam a fogorvosomnál fogtömésen, viszont azóta nem volt időm / lehetőségem visszamenni hozzá vizsgálatra, részben a COVID járvány miatt, részben pedig a tanulmányaim miatt.
Az utóbbi pár héten vettem észre, hogy az elülső tömött fogam a tömés vonalánál el van színezőzdve, illetve a fognyaki része is érzékennyé vált, szóval szerintem esélyes lesz a cseréje.
Ráérek januárban felhívni az orvosomat ezzel kapcsolatban, vagy inkább kérjek időpontot már a jövőhéten, telefonon?
Kompozitos tömésről van szó, aminek elviekben nagyon sokáig jónak kéne lenni, viszont az életmódom miatt (kávé, tea, folyadék pótlása kizárólag koffeines-cukros üdítőkkel) hiába mostam meg a fogam napi 2x, ugyanúgy szétcsesződött.. Januártól tervezek teljes mértékben átállni ásványvízre.
Közben utána olvastam, a túl erős fogmosástól is lehet ilyen fognyaki kopásom, aminek az esélye nálam fennáll, mert elég erősen szoktam dörzsölni a fogaimat fogmosás közben.
Ez magától helyreáll?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!