Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mindenképpen vésni kell a...

Mindenképpen vésni kell a foggyökeret?

Figyelt kérdés
Holnap megyek fogászatra,mert van egy bent maradt foggyökerem, ami nagyon el kezdett fájni. Ha nincs be nőve az innyem alá teljesen, akkor fogóval ki tudják szedni? Illetve mennyire fog fájni?

2020. dec. 15. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Szájsebész alá tud nyúlni. Van erre egy amolyan emelője vagy mi. Picit megvágja az inyt aztán alá nyúl és kiemeli. Nem fáj, csak erős nyomást érzel. Nem nevezném fájdalomnak. Utána össze varrja a sebet. Legalább is nekem így volt.
2020. dec. 15. 19:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Szintén 3 fogmuteten estem át. 2 bölcsesség és egy őrlő fog.

2 fog valamennyire kint volt, és szajsebesz csinálta de sajnos nem ment egyszerűen, simán húzni nem tudta.

Hiába volt kint a fogbol íny alatt olyan szuvas volt már hogy amint rá akart fogni tört darabokra. Pici vágás és kiszedtek, igaz nehezebben mint a sima huzasnal. Fájni nem fáj csak feszítés nyomás érzés van. De fajdalomnak nem szabad lennie, akkor szólni kell és kapsz még egy szurit. De nekem mindig csinál előtte egy szúrás próbát hogy rendesen zsibbad e. Eddig nem volt gond a mutetekkel.

2020. dec. 15. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem fogorvos simán kiszedte az egyik bent maradt gyökeret.
2020. dec. 16. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!