Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Győrben jó fogorvos?

Győrben jó fogorvos?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Magán fogorvost keresek Győrben (és környékén), akit meleg szívvel tudtok ajánlani. Annyi kikötés lenne, hogy azért az árak ne a csillagos eget verjék... Tisztában vagyok vele, hogy mindennek ára van, de vannak különbségek.

Szeretem, ha meglévő honlapon előre is lehet tájékozódni az árakról.

Egyébként fog pótlásáról lenne szó, még nem tudom, milyen módon. Jó lenne ha ebben a szakmai tudásával és segítőkészségével elmagyarázná normálisan, milyen lehetőségek vannak. (A körzeti fogorvosnál kb. szóba sem került más, csak a gyökér kihúzása, aztán csinálsz magaddal amit akarsz.)

Dr. Jeney Judit honlapját találtam meg eddig. Róla vélemény?

Vagy valaki más?

Illetve vállalja most a pandémiás helyzetben az ellátást? Természetesen nem december utolsó napjaiban mennénk, hanem jövő évben.

Köszönöm!

2020. dec. 14. 07:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Dr.Dubraviczky Tamás Rákóczi F. U. 36
2020. dec. 14. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!