Fogak közé ragadt ételmaradék?
Figyelt kérdés
Két fogam közé beszorult valószínűleg egy kis dió, feszítő érzésem van ott. Próbálkoztam öblögetéssel, fogmosással, fogselyemmel, de nem tudom kiszedni, ráadásul a fogselyem nem is tud bemenni a két fog közé, de eddig be tudott. Eléggé kellemetlen.
Másnak volt már ilyen? Félek, hogy sokáig ott marad, és szuvas lesz a fogam. Gondolom ilyennel nem kéne fogorvoshoz fordulni...
2020. nov. 22. 16:52
2/6 anonim válasza:
Én megpróbálnák egy egészen vékony tűvel kipiszkálni. Vagy legaláb egy-két helyen átszúrni, hogy meglazuljon, utána a fogkefe már elboldogul vele.
3/6 anonim válasza:
Fogpiszkáló esetleg? Én is jártam már így, egy kis idő után kiesett, eltűnt onnan valahogy
4/6 anonim válasza:
eltűnt, mert a nyálban van emésztőenzim, bontódik.
Nekem hetekig feszített egyszer egy hentesorvos után, de már volt másikhoz időpontom, gondoltam, majd szed le a fogból.
Na, még az előtt kijött egy valamilyen fog/töméspehyelyakármi...szóval még a nem szerves is kijön valahogy idővel
5/6 anonim válasza:
Fogselymet tanuld meg hasznalni...
6/6 A kérdező kommentje:
Még mindig ott van, de akkor nem aggódom. Köszönöm mindenkinek, kivéve az utolsónak.
2020. dec. 2. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!