Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ért itt valaki a fog röntgenhe...

Ért itt valaki a fog röntgenhez, elküldeném a leletem, lehet rosszat mondott az orvos?

Figyelt kérdés

Csináltattam panoráma röntgent.

Alsó bölcsessegfogra azt mondta az orvos, h nem tud kinőni, nincs neki hely, csontba van. Engem nem vizsgált csak a röntgent látta.

Röntgenen úgy látom, h szépen áll, van neki hely.

Ért hozzá itt valaki?

Átküldeném privátban a képet.

Köszi.

2020. nov. 11. 02:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Mert minden orvos, minden betegnek a 100%ot nyújtja.

Olyan nincs, h félrekezelés, félrediagnosztizálás, orvosi műhiba, félregyógyszerezés stb.

2020. nov. 13. 00:18
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
Kicsit gondolkozz, mielőtt ilyenekkel vádolod meg az orvost. Ha az orvos nincsen tisztában az állkapocs anatómiájával, akkor a feladatát sem tudná ellátni. Ez kb. a legelső dolog, amit a képzés során megtanul. Ha azt mondja, hogy nincs elég hely, akkor az bizonyosan úgy is van. Ellenben te laikusként ránéztél és kitaláltad, hogy szerinted van ott hely, hát jó...
2020. nov. 13. 00:33
 13/22 A kérdező kommentje:

Van baj rendesen. El vagy szállva. Osztod az észt. Úgy csinálod, mintha pontosan tudnád. Kicsit vegyél vissza.

Hány ember van akinek elrontotta a fogát a fogorvos?

Az én ismeretségi körömben nagyon sok.

Ilyenek történtek, h kis lyukat túlfúrt, emiatt letört egy darab és gyökérkezelni kellett.

Gyökérkezelést elrontotta és emiatt begyullad és tályog keletkezett.

Foghúzás során véletlen megütött egy másik fogat és letört belőle egy darab.

Rosszul csinálta meg a fogkő leszedést és csomó helyen ottmarad a fogkő, el kellett menni mással leszedetni.

De volt még több is, amik vagy az ismerőseimmel vagy velem történtek.

Az egy teljesen logikátlan gondolat, hogy aki orvos az biztos ért hozzá és biztos 100%ot nyújtja a betegnek.

Ismeretségi körömben volt, hogy rossz gyógyszert írtak fel valakinek és szívmegállás lett.

Meg amikor benne hagynak valakiben valamit a műtét során, ott is az orvos az Isten.

Meg amikor az altató orvos összekeverte a gázokat és meghalt a beteg, a hírekben volt.

Jaja ha az orvos azt mondja biztos úgy van. Ezért van az, h ugyan azzal a labor eredménnyel, ugyan azokkal a vizsgálati eredményekkel 3 orvos 3 teljesen különfélét mond.

Meg ismerősöm is 3 városba lakott mindegyikbe másik pszichiátere volt, a fővárosba végül 2 is egymás után. Mindegyik más diagnózist adott neki, enyhe bipoláris, skizofrén stb. 4 orvos 4 diagnózis, mindegyik más gyógyszert írt fel miközben az elsőnél is stabil volt az állapota, csak mindegyik másik gyógyszerügynökkel volt jóba, másik tesztbe volt benne, bár ezt csak feltételezem.

Anno nagymamám összes idős nő ismerősének Rivitrilt írt fel az orvos. Azt írt fel migrénre is. Az összes barátnője rászokott. Volt akinek attól lett fejgörcse egész életére, h nagy nehezen leszokott.

Jaja az orvos tudja. :D

2020. nov. 13. 00:56
 14/22 anonim ***** válasza:
85%

Mindennek mi köze van az eredeti kérdéshez? Egy röntgenképen egyértelműen látszódnak az anatómiai viszonyok és igen, látszódik a fogív is, mielőtt megkérdeznéd. Amiről te beszélsz, az mind kezelés közben történt "műhiba" vagy (egy részük) normál szövődmény.

Én is szeretném ugyanezt elmondani, idézem: "Van baj rendesen. El vagy szállva. Osztod az észt. Úgy csinálod, mintha pontosan tudnád. Kicsit vegyél vissza."

2020. nov. 13. 01:07
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi baromságot összehordani egyetlen kommentben. Összekevert két altatógázt és meghalt? Mit, a sevot a desfluránnal vagy mi?😂 közöd nincs a témához
2020. nov. 13. 15:07
 16/22 A kérdező kommentje:

[link]

Miért kell ennyire prolinak lenni?

A berendezés ellenőrzése persze nem az altatós felelőssége :D

2020. nov. 13. 17:10
 17/22 A kérdező kommentje:

Volt több ilyen, de nem linkelgetem. Minek, én is bármire rá tudom írni, h hülyeség.

Mind1. Legalább jót nevettem.

2020. nov. 13. 17:12
 18/22 anonim ***** válasza:
Még te is leírod, hogy nem az orvos felelőssége ellenőrizni a berendezést, de az előző kommentedben meg azt állítod, hogy az orvos cserélt össze két altatógázt és még be is linkeled, hogy bizonyítsd? Ráadásul az oxigén nem is altatógáz. Pont az anesztes reagált helyesen, amikor átállt kézi lélegeztetésre 😀😀 na jó, minden jót neked is, meg a félrekezelt fogadnak is, én mára teljesen kiégtem 😅
2020. nov. 13. 20:49
 19/22 A kérdező kommentje:

Irónia volt, mivel az anesztes feladata lett volna ellenőrizni.

Te csak annyit értesz meg a valóságból, ami éppen téged igazol.

2020. nov. 13. 22:05
 20/22 anonim ***** válasza:
Akkor még gázabb vagy, mert nem az anesztes feladata a gázellátó ellenőrzése, ő kizárólag az altatógéppel foglalkozik. 😀 De te biztos jobban tudod, végülis neked semmi közöd hozzá, én meg orvos vagyok. Logikus.
2020. nov. 13. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!