Kihúzott bölcsesség fog helye meddig vérzik?
Figyelt kérdés
Kedd este húztak ki, meg most is ha kopok picit Veres kezdek felni, hogy elverzek.2020. nov. 6. 07:55
1/6 anonim válasza:
Ugye nem szivogatod? Nem kéne véreznie, max néha picit szivárognia. Összevarrták (bölcsességfog-műtét volt), vagy csak kihúzták? Ha rendesen vérzik, akkor én betelefonálnék ma az orvosomhoz.
2/6 anonim válasza:
Ha nagy a seb akkor az még belefér ha néha picit szivárog vagy enyhén véres a köpet. 3 bölcsességfogamat húzták ki és nekem is szivárgott még 3. nap is. Hívtam a dokit azt mondta ez normális hisz nagy és mély volt a seb,így tisztul.
Ha erős a vérzés akkor hívd a dokit.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem erős vérzés picit szivárog vagyis néha érzem. Dehogy szivogatom, am rendesen húzta ki mert kint volt, de nagyon nagy fog volt.
2020. nov. 6. 08:23
4/6 anonim válasza:
Ha rettegsz hogy ettol elverzel, akkor legkozelebb ne fogorvoshoz menj hanem pszichiaterhez.
5/6 anonim válasza:
2-es vagyok. A szájban folyamatosan nedvesség van köszönhetően a nyálnak,ott nem fog egy-kettőre begyógyulni a seb.Egyrészt mert mély,másrészt mert nedves közeg. A lábadon pl amit levegő ér ugye, elég hamar varr képződik, na ez itt nem lehetséges ezért szivárog jóval tovább. Nekem ferdén nőtt 2 bölcsesség fog is,így 2x akkora volt a seb mint másnál.Ne aggódj,húzódik az össze de ez idő.
6/6 anonim válasza:
2-3 napig vérezhet. Teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!