Mennyibe kerülhet kB egy komplett fogszabalyozas az alabbiakkal együtt?
Eléggé elhanyagoltam a fogaim (tudom tudom...) az utóbbi időben, 2 le is tört elég durván és nem kezeltettem, valamint fogszabalyzo is kell régóta.
Mára rajottem, hogy ez nem mehet így tovább és már figyelek a szajapolasra is, de az eddigi károkat is rendbe akarom hozni.
Azzal tisztában vagyok hogy ez tobbszazezres tétel lesz, de kB mennyi lehet a fogkő leszedes, 2-3fog komplett vissza építése, majd fogszabi?
Illetve mennyi idő mire a fogszabi feltevesig eljutunk?
Leírom a fiam esetét forintosítva,de ehhez tudni kell, hogy vidéki városba járunk fogorvoshoz.
Alsó-, és felső fogszabályozás ára 240000 Ft. Plusz havonta 7000 Ft a kontroll összege. Azt még az orvos sem tudja megmondani, hogy meddig kell hozzá járunk, mivel a kezelés hossza egyénenként változó.
Elmúltam sajna, 27 vagyok :)
Köszi neked is.
Sejtettem, hogy drága mulatság lesz 🤔
Én szintén 27 vagyok, már fenn van a fogszabályzó 3 hónapja. És igen, a fogaid rendbe tételével min. 7-800 ezer - 1 millió forint.
Nekem szinte az összes tömést ki kellett cserélni, pluszban tömések stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!