Egy bölcsesség fog mikor kezdhet el fájni és milyen szinten?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre hogy bal oldali alsó inyeimben egy kicsi fehér szeruseg van, egy kicsit látszik a teteje illetve oldalon is van egy kis fehér mint ha ferdén nőne ki és ez tuti bölcsesség fog lesz de nem fáj meg semmi mint ha ott se lenne úgy van ott. Ez az első bölcsesség fogam 19/F2020. nov. 1. 13:18
1/5 A kérdező kommentje:
Meg hogy ezzel elkell e menni fogaszatra megnézetni? Az a baj hogy ezzel nem nagyon tudom mit kell csinálnom mert ez az első alkalom hogy jön
2020. nov. 1. 13:19
2/5 anonim válasza:
Hat, az hogy mikor kezd el fajni, azt igy nem lehet tudni. Valaki szinte meg se erzi, valakinek meg rettenetesen fajdalmas. Szerintem azert nezesd meg, mert ha ferden no, akkor szepen elorenyomhatja a fogaidat, amik aztan torlodni fognak, es nem fog szepen kinezni a mosolyod. Olyan fogorvoshoz menj, ahol van helyben rontgen, mert akkor ott meg tudja nezni a helyzetet, aztan majd eldonti, hogy mi legyen. Lehet, hogy nem is kell vele csinalni semmit.
3/5 A kérdező kommentje:
És a ferdén növés ellenére se lehet tudni gondolom hogy mi vele a helyzet.. Helye az van egyébként kinoni.
2020. nov. 1. 13:34
4/5 anonim válasza:
Csak rontgennel lehet ezt megnezni, az semmit nem jelent, hogy latszolag van helye kinoni. Az en bolcsessegfogaimnak is van helye kinoni, meg se kifele no, hanem inkabb elore, befele,a fogaim fele, igy hamarosan ki is kell muteni.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem... Köszönöm szépen a választ, akkor inkább jobban teszem ha elmegyek vele szakemberhez megnézetni!
2020. nov. 1. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!