Van valamilyen eljárás arra, hogy kisebbek legyenek a fogaim?
Figyelt kérdés
Nagyon nem vagyok ezekkel képben, fogorvoshoz járok félévente, de talán ez inkább fogtechnikus dolog...
Szóval a metszőfogaim mindig is zavarták, nagyon, nemrég egy icipici darabka is letört, nem feltűnő, de engem nagyon zavar.
Milyen lehetőségek vannak arra, hogy rövidebbek legyenek?
Köszönöm a válaszokat!
2020. okt. 10. 15:05
1/3 anonim válasza:
tuti nem piszkálnám meg ezért. Ekkora, hozzád tartozik, inkább ez, csak egészséges legyen.
Persze, szétbombáztathatod, és rakathatsz rájuk koronát, de jó nagy hülyeség lenne.
2/3 anonim válasza:
hidd el idövel kisebbek lesznek, én meg az kivánnom bárcsak hosszabb lenne mert elvicsorogtam, és most csak akkor látszodnak ha füllig vigyorgok ...
biztos, hogy ezt akarod?
3/3 anonim válasza:
Szerintem tanuld meg elfogadni magad. Ne nyúlj hozzájuk. Nem tudom van-e erre valami eljárás, de ha elcseszik véletlenül, kirohadnak, örökösen fájnak, és ki kell húzni, és az jobb lenne? Én örülnék, ha a fogaimmal minden rendben lenne, és csak annyi lenne a bajom, hogy nem esztétikusak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!