Tömött fogam fáj rágásnál, kocogtatásra, hideg meleg ételektől. Ameddig eljutok orvoshoz addig jegelni vagy infrázni célszerűbb?
Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 20:34
1/17 anonim válasza:
Szerintem inkább ne ragjal vele, ne kocogtasd és addig ne egyél se túl hideget, se túl meleget.
2/17 anonim válasza:
Egyik sem. Feltehetően elhalóban van az ideg. Majd ha minden behatás nélkül is folyamatosan fáj, akkor érdemes jegelni, de az ideg elhalás pár nap alatt lezajlik és utána megint nem fáj.
3/17 A kérdező kommentje:
Jelenleg órák óta fáj minden behatás nélkül de valami brutálisan... konkrétan már vörös a fejem mintha izzana. Fogorvosi ügyelet se itt, se a szomszédos megyékben nincs, most tudtam meg... Fájdalomcsillapító sem hat 😓
2020. okt. 7. 20:57
4/17 anonim válasza:
Hívd fel a háziorvost és kérd meg, hogy írjon fel neked Dalacint, hogy levigye a gyulladást ameddig a fogorvoshoz eljutsz, remélem időpontod van már fogászatra.
5/17 A kérdező kommentje:
Van időpontom igen viszont a doki egy másik fogamat kezeli. Erről még nem is tud annyira hirtelen jött. Attól félek mivel a kezelt fogam másik oldalt van mint a most fájó, ezért nem is nyúl hozzá.
2020. okt. 8. 08:22
6/17 anonim válasza:
Akkor szerintem hívd fel az orvost, hogy elviselhetetlen fájdalmad van egy másik fogadnál, ilyen esetben lehet tud adni időpontot még mára, engem ilyen esetben egyszer még aznap fogadott az orvos, írt fel antibiotikumot és fájdalomcsillapítót, majd 1 hétre rá megkezdte a fogamon a gyökérkezelést.
7/17 A kérdező kommentje:
Most már hőemelkedésem is van... lehetséges hogy a gyulladt fog miatt?
2020. okt. 8. 10:46
8/17 anonim válasza:
Az lehetseges, milyen fajdalomcsillapitot vettel be?
9/17 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem be xilox-ot
2020. okt. 8. 13:23
10/17 anonim válasza:
Azt annyira nem ismerem, de szerintem jobb lenne, ha Ibuprofent vennel be, nekem pl. az Advil Ultra Forte hasznal. De mindenkeppen hivd fel az orvost, mert az nem jo, ha mar emiatt höemelkedesed is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!