Hatodik fogat pótolnak implantátummal?
Szerintem én is ezt fogom kérni...
Amúgy nem tudom, mert akármikor fájhat újra..
Ez a fog már nem hinném hogy jobb lesz. Orvos mit mondott? Ő mondta hogy húzni kell már?
Mert akkor nincs miért várni. Ha menthetetlen akkor húzasd ki és híd vagy implantátum mehet a helyére.
Sajnos ha sokat vár vele az ember akkor a gyulladás rá terjedhet a csontra és az ugye pusztítja a csontot. Ezzel csökkentve az implantálás esélyeit. (nekem ezt a doki mondta, gyökércsúcsnál volt gyulladásom, még mindig a kettes vagyok)
El kellene menned egy konzultációra és akkor világosan fogsz látni. Ha implantátumban gondolkodsz akkor szájsebész-implantológus segíthet.
Sajnos ez nagyon gyanús hogy nem lesz jó. Esetleg még egy másik dokival is megnézetheted húzás előtt (én azt tettem de ez ugye pénz megint..csak hát úgy legalább megnyugodtam hogy más se tudna rajta segíteni.)
Most hogy a szájsebészeten túl vagyok, a fogam kint van, várom a varrat szedést hogy megbeszéljük a dokival az implantátum beültetés részleteit.
Amúgy azért is lenne jó konzultálnod azzal akinél majd az implantátumot csináltatod mert nekem eleve húzásnál figyelt már arra hogy a csont minél jobb állapotban maradjon és tett a lyukba valamit ami segíti a csontképződést. (kollagén talán.. Nem emlékszem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!