Milyen sorrendbe kell helyesen fogat mosni?
Figyelt kérdés
van fogselymem, fehérítő fogkrémem (amit csak naponta 1 szer lehet használni de én 2 szer szoktam ezért van normális fogkrémem is...) szájvíz, szájspay... milyen sorrenbe kell használni? és még mit kellene vennem?2008. nov. 28. 11:16
1/2 anonim válasza:
Eloszor mossal fogat, feherito fogkrem pl. reggel, este pedig a normalis, aztan fogselyem (a fogaid kozott maradt dolgokat tisztitod vele) szajviz, szajspray pedig nem kell.
Szajspray akkor kell amikor hosszabb ideig nem mosol fogat. Szajspray nem szajapolo, es fogtisztito.
Pl. utazol hosszabb tavra, fujsz egyet
du. talalkozol valakivel, nem tudsz elotte fogat mosni, fujsz egyet
Meg kulonben lehet kapni elektromos fogkefet is, valamint fogfeherito port is. De szerintem a tulsagod apolas sem jo, mert leviszi a fogzomancot a fogadrol. Es a fogkefedet pedig csereld 3 havonta, vagy gyakrabban.
Egy fogorvos pedig segiteni tud meg neked abban, hogy hogyan apoljad "rendesen" a fogaidat.
2/2 anonim válasza:
Egyetértek az előző válasszal, tökéletesen leírta az illető amit én is szerettem volna írni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!