Ez milyen foggyulladás így?
Este éreztem mintha fájna az állkapcsom fent jobb oldalt. Olyasmi érzés mint mikor túl sokat rágózol egy oldalon és már nem esik jól.
Ez volt pár órája, most iszonyatos fájdalomra ébredtem ugyanitt, megnéztem tükörben és brutál be van dagadva fent jobb oldalt az egész ínyem. Nagyon ijesztő látvány, nem csak a rágó fogak, hanem még a szemfog körül és még egyel előtte is hatalmasra duzzadt az ínyem, fájdalomcsillapítót kellett bevennem.
Mi a fene ez? Létezik, hogy 5-6 fog begyullad egyszerre? Vagy mi gyullad be ilyenkor?
Ínygyulladás járhat ilyen fájdalommal, hogy tabit kell bevenni? (Elég magas a fájdalomküszöböm, egy csomag Alfoxlex nálam évekig kitart).
Ez surgossegi eset. Esetleg addig Cataflamot kene iratnod.
En nem ertek hozza, de egyetlen fog gyulladasa is erintheti a tobbit. Nem azt jelenti, hogy az osszes fogad kezelni kell.
Ezt mi így sajnos nem fogjuk tudni megmondani...
Menj el fogorvoshoz minél hamarabb!
Egyébként a fogínygyulladás is tud nagyon fájni igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!