Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Sos! Flector por után mennyi...

Sos! Flector por után mennyi Algopyrint vehetek be a legközelebbi flectorig?

Figyelt kérdés
Bölcs.fog műtét. 1 nap 2x vehetek be flectort de az kevés, ki kell egészítenem efy enygébbel.

2020. szept. 23. 21:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mmint hoyg az előírt 6 óránál veszem be korábban.
2020. szept. 25. 12:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Fél adagokat veszel be?!? Otejoeg! Komolyan ennyi eszed van????

Es meg mindig nem sikerult megkerdezned a dokidat??? Hanem itt nyomulsz.

2020. szept. 25. 13:42
 13/15 A kérdező kommentje:

Hű....

Pedig ebben a kategóriában viszonylag még normálisan kommunikálnak egymással a tagok.

Nyomulok? Lattál te kérdőjelet a szöveg végén? Sőt, még azt is fel van tüntetve hogy csak érdekesség ha esetleg olvassa valaki, tudjon róla, hogy a rendes adaggal csak 1 órával hosszabb a hatása, tehát nem igen éri meg beszedni. (legalábbis rám így hatott)

Nem volt kérdés, sőt még SOS sem volt soha, nem a gyakoris válaszokon fog múlni mit, mikor, hogyan teszek :D De azért az is igaz, hogy kicsit muszáj trükközni egy-egy kérdés kiírásánál/reagálásánál különben a kutya nem fog rá ugatni. Egyszerű pszichológia. Köcsög világot élünk bizony. Egyébként meg sokan alkalmaznak fél adagokat fájdalomra csak azért hogy ne akkora dózisokat használjanak. Miért is olyan nagy baj ez és mi bajod lett volna ha normálisan kérdezel? Nem fordulok a dokimhoz mert nem egy jó orvos hírében áll, más is tud erre válaszolni szerencsére, mint mondtam a gyk csak egy kiegészítő információs platform.

Tejoeg......pofám leszakad, de nem a fájdalomtól, hanem az ilyen rettenet kedves emberektől. Be mertem szedni fél adagokat és erre lehülyéznek 🙈😳

2020. szept. 25. 16:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem jo a dokid, es hiszel neki h csak 2t vehetsz be, ezt edsig nem is akartam irni....
2020. szept. 25. 17:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Támpontként írtam le, nem gondoltad volna, mi? Nem neki, hanem amikor nyugodt szívvel írtad hogy mehet napi 4 adag akkor valahogy a doki javaslata szimpatikusabb volt. Napi négy ha belédállítják a kést. :D Más esetben meg én szerintem inkább kevesebb adagtól haladni felfelé. Miért baj hogy fél adagokat veszek be és miért javasoltad hogy ne kombináljam? Ha leírod mit miért javasolsz, úgy hitelesebb. De csak ha kedvesen van írva. 🤕😵
2020. szept. 26. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!