Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Egyszerre hány fogat tömnek?

Egyszerre hány fogat tömnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyszerre hány tömést csinál(hát) meg a fogorvos?

Van egy lyukam jobb felül, illetve múltkor mondta, hogy alul is van egy nagyon nagyon pici, de azt még most békénhagyjuk (a miértjét nem értettem). Illetve ma én magamnak remélem rosszul láttam (de ki szúrtam még egy lyukat a másik oldalon). Szóval felül jobb, és bal oldalon is úgy néz ki aktuális a tömés🙁 megcsinálja mindkét oldalon egyszerre, vagy vissza kell majd mennem?

Ha megcsinálja nem fog lezsibbadni az egész fejem / torkom?

Volt már nektek fognyak szuvasodásotok? Nem fúr bele az ínyembe véletlenül? Millió kérdésem lenne, de valahogy ezt az utolsót nem tehetem fel neki.

Minden reggel, és este tisztességesen mosom a fogaimat (soha nem marad el), elektromos fogkefével. Használok fogköz tisztító, és fogselymet is, valamint este még szájvizet is. Mégis romlanak a fogaim 🙁 nagyon elszomorodtam. 28 éves nő vagyok, még nincs gyerekem (de szeretnénk hamarosan, csak úgy tudom akkor mégjobban romlanak a fogak, és amíg ezen nem vagyok túl valahogy addig sajnos nem)

2020. szept. 23. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Amennyi lyukas.
2020. szept. 23. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt hiszem egyszerremax. 2 db-ot, de általában egyet szoktak
2020. szept. 23. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
A masikat meg másik alkalomkor. Bocs csak véletlenül elküldtem hamarabb a választ.
2020. szept. 23. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Veletlenül se fúr bele ida ahova nem kéne. Nem hülye az orvos. Viszont neked is együtt kell működnöd, ne kapd el és ne mozgasd a fejed, mert akkor történhet baleset. Tedd amit az orvos mond.
2020. szept. 23. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Annyit töm be amennyire van idő. Attól függ, hogyan osztja fel a rendelési időt, mennyit szán egy páciensre, szereti egy ülésben végigcsinálni vagy inkább többször visszahívja a beteget. Az ínyedre meg nagyon fog vigyázni.
2020. szept. 25. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!