Ha nem konkrétan a fogam fáj hanem jóval felette az inyem az mit jelent?
Figyelt kérdés
A felső jobb oldali fogam le van törve egy ideje, arra gyanakszok de jóval felette az orromnál az ínyem van elzsibbadva ès fáj nagyon. Most gyökèrkezelni kell vagy mi?2020. szept. 23. 04:13
1/4 anonim válasza:
nálam így kezdődött anno a foggyökér-ciszta. esélyes, hogy nálad is. nagyjából azt jelenti, hogy igen, meg kell nyitni a fogat, hogy a genny ki tudjon ürülni. jobb, ha minél előbb mész, mert ebből foghúzás is lehet akár, ha nem kezelik időben.
persze ez csak az én tapasztalom, az orvos többet tud majd mondani a röntgen alapján.
2/4 A kérdező kommentje:
Jól gondoltad, nekem is kifakasztotta de kb. 1 óra után a fájdalom meg zsibbadás visszajött. 1 hèt múlva kène visszamennem de inkább amint lehet. Örültem volna ha a gyökèrrel is kezd valamit de azt mondta korai...
2020. szept. 23. 13:27
3/4 anonim válasza:
elkezdett ismét összegyűlni..sajnálom, annak idején én is megküzdöttem az ezzel járó fájdalommal.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, ma rendesen felvágta meg kiszivta, 1 óra múlva mikor hazaèrtem kivettem a vattát ès látom már nő újra. Nem tudom mihez kezdjünk, a dokinő is elèg tanácstalan ez nem így szokott menni. Holnap újra "randi"...
2020. szept. 24. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!