Felnőttkorban mennyi idő múlva lehet megszokni a fogszabályzót?
Szerintem az ember arca sokkal szebb lesz utána. Valamint elmondhatatlan érzés amikor leszedik és 10/11-es mosolyod lesz.
De drága és fájdalmas, fogyókúrának is remek. Szerintem ez tényleg csak a te döntésed gondold át megérné e neked.
Főleg pénz kérdése, ha tudsz porcelán/zafír breketteket feltetetni, netán a nyelvfelőli fogszabályzót akkor szinte észrevehetetlen, 1-2 hét után a fájdalom elmúlik. (Nézz utána a damon fogszabályzónak, gyorsabb kezelési idő és kevesebb fájdalom)
Viszont érdemes belegondolni mit örököltél a szüleidtől, ha pl egyiküknek-vagy mindkettejüknek olyan genetikája van hogy a foggyökér meglazul és 50-60 felett már műfogat kell csináltatni, lehet hogy Te is ezt örökölted. Ez esetben lehet hogy célravezetőbb egy minőségi beültetett fogsorra költeni ami 90 éves korodban is megállja a helyét, minthogy szépen átrendezni őket hogy aztán pár év múlva kihulljanak.
Természetesen ha minden rendben lesz valószínű a fogaiddal akkor megéri a fogszabályzó, láttam már 30+ és 50+ embereken is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!