Milyen ínyfájdalomra és sebgyógyulás miatt keletkező fájdalomra bevált módszert tudtok?
Múlthét csütörtökön bal alsó bölcsességfogamat műtéti úton eltávolították. A sebem szépen gyógyul, de fáj.
Ezzel párhuzamosan múlthét szombat körül elkezdett fájni a bal felső bölcsességfogam körüli íny is. Ezt is ki fogom majd húzatni, de nem szerettem volna egyszerre a kettőt.
Múlthét csütörtök óta napi 3-szor szedek fájdalomcsillapító granulátumot.
Amit eddig használtam:
- kamillatea
- pálinka
- jégzselé
- Ketodex granulátum
- Flector EP Rapid granulátum
- Curasept szájvíz
Ma megpróbáltam szegfűszeget tenni az ínyem és a fogam közé, fogalmam sincs, hogy hatott-e.
Ezeken kívül kinek mi volt hatásos fájdalomcsillapító ilyenkor?
Köszönöm.
Ja igen, esténként én ezzel a géllel szoktam bekenni a fájó ínyt, köszi, hogy emlékeztettél rá:
Dentinox
Kamillatea? Pálinka? Nem mondták neked, hogy foghúzás után tilos bármivel is öblögetni?
Én úgy látom sajnos egyébként mindent kipróbáltál, ami egyáltalán szóba jöhet (meg ami ugye nem), kénytelen vagy elviselni a fájdalmat. Ha a Flector sem válik be, akkor sajna nincs csodaszer. Van az a gyulladás, amire a megoldás a fogorvos, bárhogyan is szeretnénk. Én a helyedben inkább túllennék a felső bölcsfogon is, egy oldalon vannak, fájdalom ès gyógyulás szempontjából szinte mindegy, hogy 1 vagy 2 sebhely van egymás alatt, amíg azok be nem gyógyulnak, úgy sem tudsz azon az oldalon rendesen rágni.
Mivel a sebemet az orvos összevarrta, ezért javasolta már aznap, hogy öblögessek kamillateával.
A pálinkát azt csak pár napja kezdtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!