Öklendezés röntgennél. Mi a megoldás?
Gyökérkezelés előtt állok. A panoráma röntgen mellett a doki csinálni akart kisröntgent is a problémás fogról. Sajnos nem sikerült mert annyira kellett öklendeznem. Sokszor próbáltuk pedig. :(
A doki azt mondta csak akkor kezdi el a beavatkozást ha a röntgenre képes leszek. Mert majd közben tűkkel a fogamban is meg kell tudni ismételni.
Hogyan tudnék képes lenni arra hogy öklendezés nélkül kibirjam?
Nyugtató nem játszik, a doki nem javasolja. B6, deadalon, cerucal kipróbálva.
Kérlek segítsetek, nagyon kétségbe estem emiatt. Nem akarom hogy csak ezért ki kelljen húzni a fogam.
13-as köszi, megkérdezem a dokit lehet-e ilyet. :)
Na meg gyökérkezeléshez alapból kapok injekciót, igaz? Gondolod hogy a zsibbadás segítene a garat reflexen? Mert akkor lehet hogy be kellene adatnom a szurit még a röntgen előtt. Na most adtál egy ötletet. :)
Nos jelentem sikerült. A megoldás az alapos érzéstelenítés. :)
Vezetéses érzéstelenítéssel a fél fejem lezsibbadt, meg a nyelvem is. Így nem is éreztem azt a lapocskát hogy a számhoz ér.
Es a doki ebben benne volt,Kerdezo? Hogy adta be? Elmondtad a problemat es o javasolta, vagy te kerdeztel ra? :)
Orulok, hogy sikerult
10-es voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!