Philips sonicare fogkeféhez puha sörtékkel ellátott fej, létezik?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ilyen elektromos fogkefét. Gondoltam kipróbálom. Őszintén olyan, mintha ütvefúróval mosnám a fogam, még a legkissebb fokozaton is, nem beszélve arról, hogy az egész agyam beleremeg olyan kemény a sörtéje.
Az a baj, hogy a boltokban más sonicare fejek be vannak csomagolva, nincs kirakva minta, hogy letudjam csekkolni elég puha-e.
Megosztanátok velem, hogy melyik a legpuhább és egyáltalán van e puha fej?
Köszönöm!
2020. szept. 16. 08:59
1/2 anonim válasza:
Media Marktban esetleg nincs kirakva fej? Vagy hívj fel pár fogorvost, van-e bemutató darabjuk. Akinek van, az lehet, hogy kupont is tud adni online vásárláshoz. Amúgy ha jól emlékszem a picike fej az puha. Nekem ajándékba adták, de nem használom, mert szerintem is rossz érzés. Viszont attól még ne add fel. Az elektromos fogkefe bizonyitottan jobb, mint a manuális. Sok sikert!
2/2 Gabenito válasza:
Szia!
létezik sok fajta igen, vedd fel a Philips ügyfélszolgálatával a kapcsolatot és ők megmondják melyik a legjobb. De nehezen hiszem el, hogy a gum care módban is ennyire kemény lenne. Alapvetően csak oda kellene tartanod 45 fokba a fogkefét neked nem kell mozgatni intenzíven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!