Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Pénteken rendeltem a szájpatik...

Pénteken rendeltem a szájpatika.hu oldalról ottani személyes átvételre. Megszólhatnak majd, hogy csak ma megyek érte a rendelt termékekért? Elvileg 10 napig tárolják így nem kellene, hogy gond legyen.

Figyelt kérdés
2020. szept. 15. 02:10
 1/4 anonim ***** válasza:
10 napig tárolják. Miért lenne gond? Ezt nem értem. Nyilván azért van ez az átvételi opció hogy az ügyfélnek kényelmes legyen. :)
2020. szept. 15. 03:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem vagyok budapesti csak gondoltam összekötöm egy kirándulással a szabadnapot így a futár ára mehetett a vonatjegybe. :D

Mondjuk igazad van. Csak kicsit kínosnak tűnt elsőre várakoztatni őket.

2020. szept. 15. 03:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezzel úgy vagyok hogy azért adtak meg 10 napot mert ez nekik is elfogadható, kezelhető. Ez egy szolgáltatás, ők ezt nyújtják neked a pénzedért. Te pedig igénybe veszed. Ennyi. (1-es vagyok)
2020. szept. 15. 03:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Bőven 10 napon belül vagy, ez még csak a negyedik nap, mások sem rohannak első nap átvenni, csak ha valami nagyon sürgős.
2020. szept. 15. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!