Mitol fajhat a fogam?
Figyelt kérdés
Ha hideg dinnyet eszem(nem minden hidegre faj), akkor utana kb. 5 percig faj a fogam, ugy letom, mintha lenne egy lyuk rajta, mert fekete(pedig rendszeresen mosok fogat).
Ezt a fajdalmat csak lyukas fog okozhatja, vagy meg esetleg valami mas is?
2010. aug. 6. 17:38
2/11 A kérdező kommentje:
Nem lehet, mert csak az utan kezd neki fajni, miutan hideget eszem.
2010. aug. 6. 17:48
3/11 anonim válasza:
Akkor érzékeny a fogad. Használj szájkrémet.
4/11 anonim válasza:
Ha hidegre, sósra, és édesre érzékeny a fogad, biztosan lyukas. Ha az íny körül érzed ugyanezt, le van sorvadva az ínyed, és nem takarja zománc a fogadat. Ebben az esetben használj pakolásként Sensodyne, vagy zöld Elmex fogkrémet.
6/11 anonim válasza:
nem vagyok fogorvos...de így,ahogy leírtad érzékenységre tippelek : )
de legjobb lenne elmenni egy fogorvoshoz.Ő megmondja a tutit ;)
7/11 A kérdező kommentje:
Holnap fel 5-re megyek, amugy koszi a valaszt:)
2010. aug. 11. 15:05
8/11 A kérdező kommentje:
Voltam a fogaszaton, es hat nekem volt igazam: Van egy lyukas fogam, nem tomte be, csak tett bele gyogyszert, es vissza kell mennem aztan, hogy tomje be:)
2010. aug. 12. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!