Hogyan állapítsam meg melyik fogam fáj? Jobb hátul lent fáj valamelyik. Éles hasogató fájdalom. De nem tudom eldönteni melyik fog okozza. Valami ötlet?
Kopogtasd meg a fogaid, de amúgy a fogorvos ki fogja találni.
2020. szept. 13. 10:23
2/8 A kérdező kommentje:
Kopogtatásra nem fáj egyik sem.
2020. szept. 13. 10:32
3/8 anonim válasza:
Miért fontos? Mindegyikkel ugyanahhoz a fogorvoshoz kell menni...
2020. szept. 13. 12:12
4/8 A kérdező kommentje:
Gondolom ha bölcsességfog akkor kihúzzák, ha nem, akkor megúszhatom töméssel vagy gyökérkezeléssel. Fel akartam volna rá készülni lelkileg.
2020. szept. 13. 12:14
5/8 anonim válasza:
Nyomd lefelé a fogat, ha gyulladás van a gyökerénél, akkor elvileg az a fog fájna, vagy hideg próba, persze lehet csak majd röntgen fogja kimutatni.
2020. szept. 13. 13:59
6/8 A kérdező kommentje:
Nem fáj nyomásra. 3 egymás melletti fogamon is van elszíneződés. Gondolom az egyik lyukas. Ha hideget iszom akkor érzem a fájdalmat. Édes és savas ételekből is elkezdi a fájást.
Holnap kérek időpontot fogászatra. Remélem nem bölcsességfog. :(
2020. szept. 13. 14:11
7/8 anonim válasza:
Szia. Nem akarlak elkeseriteni de nekem ugyanezt a gondot bolcsessegfog okozta.
A felső bolcsessegfogam rossz volt, de íny alá volt törve. Amint édes ment bele a mellette lévő 3 fogammal egyszerre fájt. Éles fájdalom volt közbe egyre rosszabb lett egyre jobban fajtak. Kiderult hogy a bolcsessegfog sugárzik át és az okozta a többi fog fájdalmat. Hát poklok pokla volt amit éreztem miatta. Mióta nincs az a fog semmi baja a mellette lévőknek 😊
A bolcsessegfog eltavolitastol pedig ne félj. Semmi brutális fájdalmas nincs benne.
2020. szept. 13. 20:49
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Előbb utóbb úgyis ki kellene venni, mert a hátsó részét takarja az íny és nem tudom rendesen tisztítani. Csak nagyon félek tőle és munkából se kellene hiányozni miatta. A leírásodból kiindulva pedig valószínű hogy nekem is ez lesz a probléma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!