Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi okozhatja azt, hogy érzéken...

Mi okozhatja azt, hogy érzékenyebbek lettek a fogak?

Figyelt kérdés

2020. szept. 12. 09:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ínyfelhúzódás, fognyaki kopás pl ha túl kemény fogkefét használsz és nem jól mosod a fogaid, stb. Nézesd meg fogászaton.
2020. szept. 12. 14:15
 2/13 A kérdező kommentje:
Megnézném én, de a fogorvos csi sürgős eseteket fogad. :/
2020. szept. 12. 14:20
 3/13 A kérdező kommentje:
Megnézetném - ezt írtam, csak átírta az "okos" program.
2020. szept. 12. 14:20
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom honnan veszitek meg mindig ezt a f@szsagot. Junius eleje ota mindenhol minden a regi kerekvagasba megy...
2020. szept. 12. 18:27
 5/13 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy pár nappal ezelőtt voltam és nem mehettem be...
2020. szept. 12. 18:57
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

Ha minden fogad érzékeny, akkor használj elmex gélt rá hetente egyszer. Kipróbálhatod a Sensodyne fogkrémet is. Azt is érdemes úgy, hogy felkened és rajtahagyod egy darabig. Ha tudsz menni fogorvoshoz majd, akkor kérd, hogy kenjen rá fluorid lakkot, ha van neki. Előtte ne használd az elmexet. Ha sokáig mindig előjön az érzékenység akkor csinaltass mélyhúzott sínt a fogorvosnál és abba rakd az elmex gélt. úgy hatasosabb.

Ha egy fogad lett érzékeny és nagyon belehasit és percekig tart az fogbélgyulladás kezdete. Az sürgősség.

2020. szept. 16. 10:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik fogad? Biztos vékony a fogzománcot, ha nem kifejezetten egy vagy két fog fáj.
2020. szept. 19. 10:10
 8/13 A kérdező kommentje:

Igen, pár hónapja vettem észre, hogy több fog is érzékeny lett, ha nem is az egész fogsor, de sok fog.

Pedig eddig nem volt semmi bajuk. Még fogkő sem szokott lenni.

2020. szept. 19. 10:22
 9/13 A kérdező kommentje:
#7. Fogorvos szerinted azt meg tudja állapítani, hogy vékony-e a fogzománc?
2020. szept. 26. 04:05
 10/13 A kérdező kommentje:

#6. Az általad ajánlott fogkrémek szerinted jók lennének vékony fogzománc esetén? Vagy a fluorid lakk?

Köszi nektek?

2020. szept. 26. 04:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!