Egy lila borsó méretű duzzanat van a nyelvem oldalsó részén alul. Jelent ez bármi veszélyeset?
Tegnap evés közben lettem figyelmes arra, hogy elkezdett a számból elég erősen folyni a vér. Chipset ettem, valószínűleg az vághatta el a nyelvem tövét(bár ebben sem vagyok túlságosan biztos, észre sem vettem a fájdalmat, csak a vér miatt észleltem.) Kb fél órán keresztül küszködtünk vele, mert nem akart elállni a vérzés, már majdnem indultunk a kórházba, szájsebészetre, mire elállt, így itthon maradtunk. Ekkor még semmiféle gumó nem volt ott.
Másnap, ma egy lila kiálló duzzanat jelent meg az esetleges seb helyén és nagyon megijesztett. Utána kerestem a neten, de mindenféle rákról olvastam, amitől csak még jobban beparáztam.
Volt már itt valakivel hasonló? Vagy valaki hozzáértő esetleg meg tudna nyugtatni/tájékoztatni?
Arra gondoltam, hogy csak a seb kezdett el gyógyulni és azért jelent meg ez a dolog a nyelvemnél, de nem értek hozzá...
Előre is köszönöm a választ.
19/L
El is feledkeztem erről a kérdésről, mert véletlenül kitöröltem. Pont most írtam egy új kérdést ezzel kapcsolatban, mert továbbra is ott van a nyelvem tövében a csomó...
A sebészeten megműtöttek vele, szövettani vizsgálatot is csináltak. Azt mondták semmi különös. A műtét után úgy gyógyult meg, hogy ismét duzzanat nőtt, viszont semmi probléma nem volt vele később. Most kb 2 évvel később ma reggel kellemetlen volt enni, mert fájt es körülötte sok kis sötétlila hajszáleret láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!