Mennyire rossz fog okozhat szájrákot? Mik a tünetei? A rossz fog mit okozhat még a szívproblémákon kívül?
Másik kérdés mert nem fért ki!
Az ajkam alsó részén van egy nagyon-nagyon pici kis dudor ami nem fáj nem okoz semmi tünetet. Már egy hónapja észre vettem. Ez mi lehet?
Am nem dohányzok és nem iszok alkoholt sem!
A vérző íny miatt szedj C-vitamint, és egyél sok paprikát, egyéb nyers zöldségeket.
Ne egyél semmit, amiben cukor van, hogy ne romoljanak olyan gyorsan. Öblögess zsályateával.
Én magán fogorvoshoz járok, voltam ezen a héten és két hét múlva megyek újra. Nézesd meg mielőbb a fogaidat, ha nem akarod elveszíteni őket.
Eszedbe jutott esetleg fogorvoshoz menni ?
jaj, de hülye ötlet, mi ?
Ha a héten nem, de jövőhéten el fogok menni SZTK-ba hátha nem zavarnának el. Ha nem, akkor muszály leszek magánba menni. Köszönöm!
Az ajkamon meg szerintem nem afta van, mert nem fáj, nem zavar, és nem fehér színű, inkább ilyen lilás valami, amit ha megérintek a nyelvemmel, akkor nagyon picit puklis. De tényleg nagyon picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!