Miért rohadt budos a szám?
20/L
Lassan 4 éve teszem fel a hasonló kérdéseket. Nagyon szomorú vagyok, depressziós. Hiaba mosom meg napi 4x akar a fogaim, irtó budos a szám a nap 24 órájában. Fogmosás után is undorito savanykás íze van.
Rövid leszek nagyon. Volt gyomortukrozesem, azt mondtak minden rendben, kioperálták a manduláimat. Rendszeresen látott fogorvos.
Mi lehet ez? 😭 Nagyon-nagyon szomorú vagyok.
Foleg reggel, amikor kinyílik a szemem, el tudnám magam hányni attol az iztol.. Tele van a szám nyalkaval, alig meg a nyeles. Emellett meg undorito ízű :(((((
Azon is gondolkodtam hogy öngyilkos leszek.
Voltam, igen
Kioperáltattam a manduláimat is kb 2 éve, de nem javult
Az orrom állandóan tele száraz váladékkal egyébként, nehezen lélegzem sokszor
Utolsó válaszolónak is köszönöm!
Kérdeztem már családtagoktól, mondtam hogy teljesen őszintén válaszoljanak. Mindig azt mondták hogy bolond vagyok meg hogy semmi bajom... de félek hogy szégyenlik megmondani az igazat.
Öcsémnek is mindig mondtam mondja már meg. Sosem mondta hogy büdös a szám, akárhányszor odaraktam megszagolni... De remélem nem azért kamuzik hogy nyugtasson :(
Amúgy ma vettem észre hogy nem is annyira a szag a rossz, hanem maga az íz a számban. Nyelvemen a váladék szerűség. Ha felemelem a nyelvem és nem érzem azt az ízt ami rajta van, már nem is érzem a szagot sem. Viszont mikor megértem azt az ízt... borzalom.
Volt 2 fiúm 4 év alatt... Nem volt hosszú kapcsolat, nem tették szóvá. Most is van egy pár aki be akar próbálkozni, de szerintem érezték már (ha van szag)... ennek ellenére még mindig bepróbálkoznak. Pedig én nem jönnék helyükben össze olyan lánnyal akinek szagos a szája:(
Egyszer volt az hogy, egy társasággal borozni voltunk. Utána borzasztóan savanyú íz volt a számban, a barátom meg akart csókolni és mikor próbálta, mondta milyen bor ízed van... nem hagytam neki aztàn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!