Mégis mennyibe kerül a fogszabályozás?
Sziasztok!
24 éves srác vagyok és a felső fogsorom bal felén a szélső őrlőfog eláll a többitől számomra nagyon is látványosan és zavaróan. Kérdeztem több fogorvost is és sajnos nem húzzák ki pedig jobban szerettem volna a helyére tetetni egy normális fogat. Sajnos úgy néz ki hogy fogszabályzó fog kelleni egyetlen egy fog miatt. A kérdésem az lenne hogy egy felnőtt embernek a felső fogsorára mennyibe kerülne a fogszabályzó?Sajnos több szempontból problémás ez a fog de az egyik legnagyobb, hogy nem tudom rendesen megmosni akörül a fogam körül a hiszen a fogam belső részét szinte el sem érem. Nem is értem hogyha én akarom akkor miért nem húzzák ki. Szóval a kérdés adott. Megköszönöm ha valaki tud tájékoztató jelleggel segíteni mert minden egyes fogászat oldalán csak a ködölés megy
Lányomnak csak éjszakai és csak felső fogsorra lett fogszabalyzoja két évvel ezelőtt, 10 éves korában. Maszek gyerekfogaszaton voltunk, 130 ezer Ft volt, de ebben benne van két éven keresztül a havi egy kontroll, hiszen állítani kell mindig a fogszabalyzot.
A nappali (ha ez nem segített volna) kb. 500.000 Ft lett volna (igen, én is dobtam egy hátast, mikor meghallottam), de halistennek nem kell, mert az éjszakai segített 2 éven keresztül.
Sztk-ban nyilván nem annyi, de arról sajnos nem tudok nyilatkozni.
Első vagyok
Két hétig kell hordani EGY sínt. Részleteket direkt nem írtam le mert nem ez volt a kérdés, de akkor kifejtem mert nem mindenkinek világos. Nekem összesen 24 sín kell a két fogsoromra. Egy sínt két hétig kell hordani napi 20 órát. Egy sín 30 ezer Ft. Ebből már ki tudja mindenki számolni, hogy mennyibe fog kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!