Miért halhat el egy fog ha nincs kilukadva, nem sérült az íny körülötte(tehát nem juthattak föl a baktériumok) és ütés sem érte?
Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 10:57
1/4 anonim válasza:
Szia, panoráma röntgenen voltam, és nekem is pont ezt mondta a doki hogy elhalt a fogam, semmi külsérelmi nyom nem volt. Azt mondta h beüthettem, amire már nem emlékszem.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem az orvos nem tudta megmondani(vagy nem akarta). Beverni biztos nem vertem be mert ahoz, hogy elhaljon erős ütés kell amit nem lehet elfelejteni. Van egy félelmem, hogy léteznek ojan folyamatot amik belülről ölik meg a fogbelet csak ezt nem mondják el mert a megelőzés szempontjából mindig csak a szuvasodás elkerülésére fókuszálnak.
2020. aug. 27. 12:43
3/4 anonim válasza:
Nézd, nem tudom, de mivel nekem előtte csak ilyen sztk-s röntgenjeim voltak, amin csak egy fogat /az aktuálisat/ röntgenezték, ezért nem derült ki hamarabb.Én is mondtam a dokinak h azért talán emlékeznék rá hogy beütöttem, erre annyit mondott h lehet hogy gyerekkoromban történt,és azért nem emlékszem. Ám a fogam azóta is ott van a helyén. Egyelőre semmiben nem akadályoz.
4/4 anonim válasza:
Ja és mutatta is a monitoron hogy a foggyökér meg van törve, így elhalt fognak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!