Az egyik barátnőm már majdnem 13 éves, és még mindig van 3 tejfoga. Nektek volt már ilyen szituációtok?
Figyelt kérdés
Felső fogsoron mindkét szemfoga, és még egy kicsit hátrébb van egy tejfog. Ami kicsit hátrébb van, az fölött már kezd kinőni a csontfog. Ha a két szemfoga kiesik, fél, hogy nagyon nagy lenne a hely, és hogy csúnya lesz.
Mikor nő ki ilyenkor a csontfoga, ha már érzi, hogy a tejfog felett ott van egy csontfog?
2020. aug. 26. 21:42
1/9 anonim válasza:
Van akinek felnőtt korában is van még tejfoga. Mondjuk én inkább kihúzatnám hogy végre le tudjon nőni a csontfog de 13 évesen még oké.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2020. aug. 26. 21:47
3/9 anonim válasza:
Kb 11éves koromra nem volt már tejfogam
egyik barátnőm szeptemberben lesz 14 és van vagy 8 tejfoga még
4/9 anonim válasza:
Egyik ismerősöm 40 éves és még mindig van tejfoga.
5/9 anonim válasza:
Soha. Nincs alatta csíra, nem is fog kinőni. Ez elég gyakori egyébként. Nekem is igy volt, 53 éves vagyok, most húzták ki a tejfogaim, eddig bírták. Ha jobban vigyáztam volna, még most is meglenne. Letörött és nem csináltattam meg, azt hittem tejfoggal nem foglakoznak ennyi idősen. Most pótoltattam, fogbeültetést csináltattam
6/9 anonim válasza:
Van rá megoldás. Mert le tudják húzatni fogszabályozással plusz műtéttel. Legalábbis az ismerősömnek ez van most folyamatban.
7/9 anonim válasza:
Nem, nem emlékszem rá, hogy lett volna ilyen barátnőm...
8/9 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam xd
2020. aug. 27. 20:28
9/9 anonim válasza:
Szerintem nézesse meg fogorvossal max azt mondja, hogy nincs semmi baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!