Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogszabályzó nem csukja be...

A fogszabályzó nem csukja be a közt a fogak között?

Figyelt kérdés
Egyszer ezt hallottam,egy fogorvos posztolt erről és eléggé letört,hogy nem lehet összecsukni.

2020. aug. 25. 10:09
 1/7 anonim válasza:
100%
Mit nem lehet összecsukni?? Én ezt nem értem.
2020. aug. 25. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább erre lett kitalálva, és nekem is eltűntek a rések 1 év alatt, szóval nem kell félned.
2020. aug. 25. 10:33
 3/7 anonim válasza:
Én továbbra sem tudom, mit akart írni! Rés van a fogad között? Ezt eltűntetik fogszabályzóval. Még mindig jobb eset, mint ha torlódtak volna...
2020. aug. 25. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Most melyik résről beszélsz? A fogaid között? Vagy maga a harapásodnál a két fogsorod között?
2020. aug. 25. 11:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Az első két fogam között. A mélyharapásomat már rég helyrehozták.
2020. aug. 25. 11:49
 6/7 anonim válasza:
Akkor miért nem ezt írod? Ezt persze lehet, mondjuk én csak azért nem rakatnék fel fogszabályzót, ha amúgy nincs gond vele. Keress fel egy fogorvost, szerintem nem is sokáig lenne fent! Ez még mindig jobb, mint ha torlódnának :)
2020. aug. 25. 11:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Még vannak más bajok is a fogaimmal,az alsó fogsorom elég csúf. Már van időpontom a fogorvosomnál.
2020. aug. 25. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!