Nő vagy férfiak mosnak gyakrabban fogat?
Figyelt kérdés
2020. aug. 20. 16:00
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok/napi 1x mosok
Nő vagyok/napi 2x
Nő vagyok/napi 3x
Férfi vagyok/napi 1x
Férfi vagyok/napi 2x
Férfi vagyok/napi 3x
36 szavazat
1/3 anonim válasza:
Lol. "Nő vagyok napi 1x mosok." Ez baromi igénytelen. Mostmár értem a kutatást, hogy a magyarok nem szeretnek fogat mosni.
Egyik nőnek a környéken ki van rohadva elöl a foga, meg fáj neki hátul. Mondom nem mész fogorvoshoz? Nem, ő fél tőle. Hát bazzeg, én meg a nőgyógyásztól félek, mégis elmegyek, ha muszáj.
A barátomat anno én kísértem fogorvoshoz, és szoktattam rá a napi 2x-es fogmosásra. Azóta semmi baja nincs, előtte meg gondok sorozata mert nem mosott rendszeresen fogat, és ki kellett már húzni őket...
2/3 anonim válasza:
Az a baj, hogy sokan hiába mosnak fogat elégszer, felnőtt korukra is rossz a technikájuk. Így általában kimaradnak részek és itt-ott elsikálják a fognyakukat. Ezt is normálisan meg kéne tanítani az embereknek és sokkal kevesebb eü probléma lenne. Rohanós reggeleken van, hogy néha elmarad a fogmosás szerintem mindenkinél, de nálam nincs olyan este, hogy ne mosnám meg. De ismerek olyat, aki csak reggel mos... képzelem milyen kellemes lehet ahogy rohad alvás közben a szája.
3/3 anonim válasza:
Napi 3 tuti megvan. Reggel felkelés után, délután amikor hazajövök munkából (mert ott ugye egész műszak alatt nem mosok, de eszek iszok és a nap végére idegesít hogy koszosnak érzem a fogam). És persze este is megmosom lefekvés előtt. Ja, és nő vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!