Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 1 hete betömött fog nagyon fáj?

1 hete betömött fog nagyon fáj?

Figyelt kérdés
1 hete tömték a fogam azaz cserélték a tömést, mert érzékeny volt ráharapásra, hidegre, melegre, de röntgent nem csináéltak, pedig van egy gyanúm, hogy gyökérkezelni kell. Most még mindig nagyon fáj, az előbb ettem fagylaltot és utána 20 percig sajgott...szerintetek menjek vissza? Nagyon félek, hogy kihúzzák, mert nem csináltak időben röntgent.
2020. aug. 17. 21:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem a fogorvos tudja mi a dolga ha kellett volna biztos csinált volna röntgent

Lehet nem szoktad meg meg az uj tomesedet Meg ilyenkor meg érzékeny lehet a fog a futástól tomestol de őszintén passzolom

De ha tényleg faj kérj időpontot

Majd a fogorvos tájékoztat a fejleményekről de szerintem ne diagnosztizálj azonnal

2020. aug. 17. 21:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Biztosan nem húzzák ki egyből, előbb gyökérkezelik.
2020. aug. 18. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!