Gyökérkezelt fog ráharapásra fáj. Mik a lehetséges okok?
Figyelt kérdés
Alsó 6-os. Egy hete kaptam végleges tömést azóta érzékeny. Nem fáj csak ha ráharapok, így viszont nem tudok enni. Akkor is fáj ha a másik oldalon rágok. Ideiglenes töméssel nem fájt.
Orvoshoz kérek holnap időpontot. Addig is ha tudtok ötleteket mondani mi okozhat ilyenkor fájdalmat azt megköszönném. Mennyire veszélyes ez vajon a fogamra? Nem akarom elveszíteni.
2020. aug. 16. 21:05
1/5 anonim válasza:
Nekem is volt néhány napig utána. Azért menj vissza, kérdezz rá, de nem hiszem hogy ez gond. Én enni se tudtam azon az oldalon.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igazából az az ijesztő hogy ha összecsukom a fogaimat akkor is fáj egy kicsit. Tehát mindig picit nyitott szájjal vagyok.
2020. aug. 16. 21:12
3/5 anonim válasza:
Ha nem ilyen erős, gyulladt fájdalom, akkor szerintem nem gond. Nekem is napokig fájt még utána.
Ha benne hagynak idegdarabot, akkor az nagyon fáj, és akkor egyfolytában fájna.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem, annyira nem erős mint egy fogfájás szokott lenni. Ha nem éri nyomás akkor nem fáj egyáltalán.
2020. aug. 16. 21:28
5/5 anonim válasza:
Ha csak ráharapásra fáj, akkor az lehet elmúlik majd, persze az is lehet, hogy magas a tömés, jobb ha megnézeted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!