Kisgöncöl kérdése:
Egy hete érzékeny lett alul a fogam, de nem lyukas, mit kehet tenni?
Figyelt kérdés
Szóval egy hete érzékennyé vált a fogam, illetve a két fogam között, de nem lyukas.
Ha hideget iszok, akkor nagyon kellemetlen érzés, vagy ha beszélek és levegőt veszek a számon, akkor is már nagyon kellemetlen, ha bejut a levegő oda.
Meg mostmár alapba is érzem ezt a kellemetlen érzést.
Ilyen esetben mit csinál a fogorvos?
Vagy ez mitől lehet, volt valaki ilyen helyzetben?
Köszönöm a segítséget!
2020. aug. 12. 18:22
1/6 anonim válasza:
Nekem is érzékeny a fogam a hidegre, sőt, hideg időben a hideg levegőre is. Ez itt nem a reklám helye, de én Elmex Sensitive fogkrémet használok, az nagyban enyhíti ezt az érzékenységet, nagyobb érzékenysége az Elmex gélt szoktam, de azt elég időnként kúraszerűen. Nekem más fogkrémmel visszatér az érzékenység.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
De nekem eddig nem volt ez, szóval biztos van oka, hogy elkezdődött.
2020. aug. 12. 18:29
4/6 A kérdező kommentje:
Mindenképp fogja, de sajnos az még több, mint egy hónap.
2020. aug. 12. 18:48
5/6 anonim válasza:
Két fog között lehet szuvasodás amit te nem látsz, illetve fognyaki kopás is okoz ilyen fájdalmat.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és ezzel a fogorvos mit csinál?
2020. aug. 13. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!