Mennyibe kerul a fogszabalyzo?
Én 37/N vagyok, magánorvostól kérdeztem, hogy fehér fogszabályzó mennyibe kerül. Azt mondta, hogy állcsontonként 140 ezer, tehát 280, amit lehet három részletben fizetni. De én olyan magánhoz járok, aki a ház aljában rendel, tehát nem ilyen fogklinikára, ahol 5 ezer csak az, hogy beléptél a váróba.
A fém színű persze olcsóbb, de azt ennyi idősen nem vállalom be.
Számold hozzá, hogy előtte röntgent kell csinálni, ami most 7 ezer Ft, ha fogat kell húzni az olyan 15-20 körül mozog. Aztán miután feltették, akkor havonta kell menni húzásra, az azt hiszem olyan 5 ezer.
Hó végén megkérdezem a körzet szerinti fogorvost, hogy ő mennyiért csinálja.
Azt kifelejtettem,hogy magánrendelő.
De az ár sok mindentől függhet.
Nekem 30-40 ezer volt a mintavetel, rongtgen stb.
180, vagy 200ezer/iv maga a keshulek es az allitasokert fizetek 10-20 ezret.
Budapesti maganrendelőbe járok, lehet egyebkent a készüléket is reszletekben fizetni. A harapasemelo, szajpadiv benne van az arban. Az elso konzultáció is ingyenes volt.
Nem lenne ciki 37 évesen sem a fogszabi, de mindegy...
Nekem is kb, mint az utolsónak. 190/ív az önligírozó fém, 6-8 hetente 12 ezer az állítás, volt röntgen meg egyebek, olyan 30-35 ezer és a végén a helybentartók még 50 körül. Bp-i magánklinika.
18 felett már semmi kedvezmény nem jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!