Elég este egy alapos fogmosás,vagy reggel is muszáj fogat mosni?
Figyelt kérdés
2020. júl. 29. 20:19
21/29 A kérdező kommentje:
2020. júl. 30. 01:51
22/29 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nyugi, csak furi volt. De amúgy tökre nem pörögnék rá akkor sem ha te tetted volna. 😉 csak pár hete kezdtem itt aktívkodni, szóval nem tudom azt sem mi károm lesz a kevés pontból. Lehet semmi 🤔 csak látom hogy sokan ezzel vannak elfoglalva. Ha már felhívta rá a figyelmem az egyik hozzászóló, hát én is meglestem hogy állok. 😅 (11-es vagyok)
23/29 anonim válasza:
Jah nem neked írtam az 1 fogast. Hanem aki lepontozott. Mivel láttam, hogy te folyton megköszönted. Feltételeztem, te nem.
24/29 A kérdező kommentje:
Azok/Az nevében is elnézést kérek,akik lepontoztak titeket,remélem már nincs itt senki olyan! Este valamiért nagyon rápörögtem erre,amit már kicsit szégyellek.. De köszönöm a megértéseteket!
2020. júl. 30. 09:25
25/29 anonim válasza:
6.
Nem vagyok a "Jézusod", és látom megspóroltad magadnak a szövegértelmezést (egyúttal érettségit, diplomát is). Egy javaslatot tettem a kérdezőnek, hogy ha már feltétlen napi egyszer most fogat, akkor azt inkább reggel tegye és ne este. Magamról pedig nem beszéltem.
Ha a sötétség fájna barátom, te vonyítanál.
26/29 anonim válasza:
5+
Legalább ne hazudj kérdező: "Komolyan mondom,fogalmam sincsen ki pontot ennyire le mindenkit,én mindenkinek zöldet adtam,aki normális vélemémyt írt"
27/29 anonim válasza:
26! Kikérem magamnak.
Van érettségim, diplomám is, elte ik prog inf és nem szar eredménnyel.
Egyátlan nem váltható ki a fogmosás a szájvízzel. Erre próbaltam reagláni, te s.g arc. :)
28/29 A kérdező kommentje:
26,nézdd meg légyszíves a képeket,amiket csatoltam. Ott van,hogy pozitívra értkeltem őket. En csak AZOK nevében kértem bocsánatot,akik lepontozzál a válaszolókat,mint pl. most is valaki lepontozza a többieket. En nem a lepontozásra pörögtem rá,hanem arra,hogy sokan azt hiszik (érthetően),hogy én pontoztam le másokat. Félreérthetően fogalmaztam az előző kommentemben.
2020. júl. 30. 14:58
29/29 A kérdező kommentje:
Áh,világos mit akart fogalmazni a 26. Oké.. Én senkit nem akarok vádolni,ki pont pontoz le másokat. Nem tudom mi van mostanában velem,valamiért félreértelmezem a szövegeket
2020. júl. 30. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!