Fájdalom gyökérkezelés?
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, akinek már van tapasztalata, hogy sok helyen olvasom hogy írjak hogy mennyire fáj a gyökér kezelés meg milyen rossz ahogy húzzák ki az idegeket.
Nekem most volt nemrég 2 fog műtétem és az egész kezelés alatt semmit nem éreztem csak a feszegetest. De fájdalmat semmit,pedig feszegettek furták, kaparták, vestek a fogam. Lehet lesz egy gyökér kezelésem is, mert az egyik tomesem alá van szuvasodva. De megnyitja a doki és akkor válik el mi lesz a sorsa.
Ha a műtét húzás egyáltalán nem fáj, a gyökérkezelés valóban fájhat? Ha igen, mi az oka hogy esetleg kellemetlen fájdalmas az eljárás? Köszönöm
Elvileg nem fájhat mert zsibbasztót kapsz.
Én is kaptam 3 injekciót mégis azt hittem ott leszek rosszul, de a dokim nem mérte a gyökér hosszúságát műszerrel és 4-5mm-rel lennebb ment a kelleténél.
Amúgy fogorvosi asszisztens vagyok jó pár éve, de ilyent még nem láttam.
Szia. Köszönöm a válaszod. Mármint mire írtad hogy ilyet még nem láttál?
Na én pont ezt furcsállom hogy mikor gyokerestől szedik ki a fogat és akkor furják meg feszegetik az nem fáj, de ha gyokerkezelesnel mélyebbre furnak az már fájdalmat okozhat.. Nekem a doki azt mondta éles fájdalmat nem szabad ereznem mert az idegek is elzsibbadnak. Gyökérkezelésnél pedig nem? Vagy más módon helyen zsibbasztjak a fogat? Furcsa de most ez foglalkoztat 😄
Nekem tegnap volt gyokerkezelesem.
Nekem még érzéstelenitot sem adott.. És nem is fájt egyáltalán...
Az volt a kellemetlen mikor a hypos meg a nemtudom milyen gyógyszeres tömést rakta rá.
1 hét múlva megyek vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!