Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Felső rágó fognál hova adják...

Felső rágó fognál hova adják az érzéstelenítőt?

Figyelt kérdés

A jobb felső 7-es fogamat fogják gyökérkezelni. Ilyenkor hova kapom a szurit?

Közvetlen a fog mellé az inybe? Vagy kicsit hátrébb? Ugye nem a szájpadlásomba?!

Felül tényleg jobban fáj mint alul? (ezt itt olvastam a gyakori)

2020. júl. 25. 16:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#9 - köszönöm ez megnyugtató.
2020. júl. 25. 20:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia. Na voltál már?

Én is meglepődve olvasom a savas hozzászólaást es hát én semmi ilyet nem tapasztaltam.

Nekem a 2 felső 8as bölcsesség fogat műtötték ki nemrég.

Első fog elvesztesem volt és hát én halálra voltam rémülve.

De nem fájt semmi.

A szuri kellemetlen, nekem 3 helyre osztotta szét, a szájpadlásba, az íny belső részébe a fog mellé és az íny külső részénél a lágy részbe. Ebből a legrosszabb a szajpadlas, de nekem az se fáj hanem inkább picit feszít, amit a doki is jelzett h kis feszítést fogok érezni. De ahogy én gondolom az első fogak környékén rosszabb lehet a szuri mint ott hátul.

2020. júl. 28. 21:20
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem, még nem voltam de majd beszámolok. Köszönöm az értékes hozzászólást. Már nem félek annyira.
2020. júl. 29. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!