Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogpótlás bővebben?

Fogpótlás bővebben?

Figyelt kérdés

Már 3fogam hiányzik 18évesen..Nem látható helyen szerencsére, vagyis az egyik egy kicsit, ha nagyon mosolygok, és oldalról néznek.

Körülbelül mennyibe fog kerülni majd ezt a 3 fogat pótolni? Ami tényleg minőségi.

Illetve maga a kezelés hogy zajlik? 1alkalommal mennyi idő? Fájdalmas?

2020. júl. 22. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Én kb. 600-900 ezer Ft közé lőném be az árát magánban.

De lehet hogy megoldható lenne az, hogy nem pótolod a fogad hanem a helyére mozgatod a mögötte lévő fogakat. Ez egy sokkal szimpatikusabb megoldás mint a híd vagy az implantátum, nekem is így csinálták. A többi kérdéseddel jobban jársz ha egy szakembert keresel fel mert csak Ő fog tudni részletesen tájékoztatni.

2020. júl. 22. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Fogbeültetés, vagy foghíd, elég nagy az árkülönbség, majd a fogorvos ad árajánlatot aszerint, hogy ő mit javasol.
2020. júl. 23. 06:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne halogasd, ha teheted kb fél év után elkezd leépülni a csont.
2020. júl. 23. 12:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Most lettem éppen 18,és ha jól tudom alatta nem is vállaltak volna, az egyik egyébként, már 2éve kilett húzva, a másik csak 1éve,a harmadik meg teljesen levan törve, nem látszik már szinte, de még van, nem szokott fájni lekopogom, akkor az ilyen szempontból szerencsés, nem? Sajnos nem állunk most ilyen anyagi szempontból jól
2020. júl. 23. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!